Published on January 12, 2018 by
  • Flatspot Magazine
[sm-youtube-subscribe]

Met nog drie battles te gaan in de eerste ronde van SKATEpark III kijken we vandaag naar Chris Stuifzand en Teun Janssen. Beide rijders beschikken over een flink scala aan unieke tricks. Wie van de twee weet de meeste tricks achter elkaar te landen en neemt het op in de volgende ronde tegen Rob Maatman?

Rijders:

Chris Stuifzand

Teun Janssen

Regels SKATEpark:

In de eerste ronde nemen 16 rijders het één tegen één tegen elkaar op. De volgorde van rijders die tegen elkaar rijder is willekeurig gezoen door een loting uit de hoge hoed. Vervolgens wordt er door middel het bekende Rock-Paper-Scissors spel bepaald wie het spel mag beginnen en daarmee de eerste trick bepalen. Weet de eerste rijder de trick te landen, dan dient de tegenstander de trick na te doen. Mist de tegenstander de trick, dan krijgt hij de eerste letter. De rijder die het woord S.K.A.T.E. als eerste compleet heeft verliest de wedstrijd. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. In tegenstelling tot de klassieke ”Game Of Skate” zijn de spelers om en om aan zet. Ongeacht of de trick geland wordt of niet.

Category

Related Skateboard Videos

Latest sk8 clips from this channel

SKATEpark III Game #5 - Rob Maatman vs Bert Roeterdink - Flatspot Magazine

SKATEpark III Game #5 – Rob Maatman vs Bert Roeterdink – F…

Flatspot Magazine – Doordat de battles in de eerste ronde van SKATEpark willekeurig gekozen worden kan het voorkomen dat de meest veelbelovende rijders al in de eerste ronde tegen elkaar moeten rijden. Zo treffen Bert Roeterdink en Rob Maatman elkaar in de eerste ronde. Gaat het Bert lukken Rob te verslaan? Rijders: Rob Maatman Bert Roeterdink Regels SKATEpark: In de eerste ronde nemen 16 rijders het één tegen één tegen elkaar op. De volgorde van rijders die tegen elkaar rijder is willekeurig gezoen door een loting uit de hoge hoed. Vervolgens wordt er door middel het bekende Rock-Paper-Scissors spel bepaald wie het spel mag beginnen en daarmee de eerste trick bepalen. Weet de eerste rijder de trick te landen, dan dient de tegenstander de trick na te doen. Mist de tegenstander de trick, dan krijgt hij de eerste letter. De rijder die het woord S.K.A.T.E. als eerste compleet heeft verliest de wedstrijd. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. In tegenstelling tot de klassieke ”Game Of Skate” zijn de spelers om en om aan zet. Ongeacht of de trick geland wordt of niet.
Guido Stazi - The Impossible Amsterdam Winter - Flatspot Magazine

Guido Stazi – The Impossible Amsterdam Winter – Flatspot M…

Flatspot Magazine – De Italiaanse Guido Stazi heeft het warme Italie achter zich gelaten en is in Amsterdam gaan wonen. Gelukkig heeft Amsterdam sinds kort weer een skatepark en daar is Guido inmiddels local. Hij stuurde ons deze video met alleen maar footage geschoten in Skatepark Noord.

Random skateboards media

Leave a Reply

Be the First to Comment!